Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Ülkemizdeki tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum.

Artık muhtarlarımızın da ankara’da gönül rahatlıklarıyla kalabilecekleri, tüm işlerini halledebilecekleri bir konuta kavuşmuş oldular. Bugün ayrıyeten 100 Muhtar Hizmet Binası’nın toplu temel atma merasimini de gerçekleştiriyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimi, kardeşliğimizi daim eylesin diyorum. Başta İçişleri Bakanım, yardımcıları, tüm grubu, yüklenici firmaları, mimar, emekçi herkesi tebrik ediyorum.

Ülkemiz demokrasisine kattığımız yeniliklerden biri muhtar buluşmalarıdır. Her muhtar buluşmamız aramızdaki muhabbet bağını güçlendirdiğimiz, ülkemiz için görüşmelerimiz olduğu bir demokrasi bayramına dönüştü. Cumhuriyet tarihinde birinci kere muhtarlarımız derlerini, problemlerini devletin tepesi ile paylaşma fırsatı buldu. Bana ne diyorlardı? “Muhtar bile olamaz”. Ne oldu? Bu başlığı atanlar rezil ü rüsva oldu.

Daha evvel muhtar kardeşlerimizin yüzüne bile bakmayanlar, bizim toplantılarımızdan sonra birden muhtarları hatırlamaya başladı. Laf olsun diye düzenledikleri bir iki küçük salon toplantısını da devamını getiremediler. Aramızdaki şu muhabbeti asla tesis edemediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin muhtarın alanda olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir